Rabu, 15 Maret 2017

Lirik Sun Akoni

Lirik Sun Akoni
Artis : Demy

Hang isun engeti, waktu magih demenan
Susah seneng disonggo, bebarengan
Hang isun karepi, yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan..
Lilo ati sun sing lilo,
Nompo roso hang kari loro,

Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

Hang isun engeti, waktu magih demenan
Susah seneng disonggo, bebarengan
Hang isun karepi, yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan..
Lilo ati sun sing lilo,
Nompo roso hang kari loro,

reff :
Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

Hang isun engeti, waktu magih demenan
Susah seneng disonggo, bebarengan
Hang isun karepi, yo mung sesandhingan
Saikine mung kari angenan..
Lilo ati sun sing lilo,
Nompo roso hang kari loro,

reff :
Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

Jujur sun akoni ati nisun sing lilo,
Jujur sun akoni, welas iki yo mung kanggo riko..
Keliwat angen hang nyikso,
Noring dodo.., lorone loro..

2 komentar

mampir juga ke sini yah om http://hutomosungkar.blogspot.com

Terima kasih atas kunjungannya

Terima kasih atas komentar sahabat...
Dimohon tidak meningggalkan link hidup / link aktif karena otomatis terhapus

EmoticonEmoticon

Advertiser