Rabu, 15 Maret 2017

Lirik Kelayung layung

Lirik Kelayung-Layung
Artis : Via Vallen

Ono tangis kelayung-layung
Tangise wong kang wedi mati
Gedhongono kuncenono
Yen wis mati mongso urungo

Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda manungso
Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang

Duh GUSTI ALLAH
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno
Ditumpakke kereto jowo
Rodane roda menuso

Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang

Duh GUSTI ALLAH
Kulo nyuwun pangapuro
Ning sayange wis ora ono guno
Ditumpakke kereto jowo

Ha a a a a a a ...

Ditutupi ambyang-ambyang
Disirami banyune kembang

Terima kasih atas komentar sahabat...
Dimohon tidak meningggalkan link hidup / link aktif karena otomatis terhapus

EmoticonEmoticon

Advertiser