Jumat, 23 September 2016

Lirik Lagu Kanggo Riko
Lirik Lagu Kanggo Riko
Artis : Demy

He he he he he he he
ho ho ho ho ho ho ho

Sing ono hang biso
ngalangi niat iki
masio tah samudro
sun arungi

Sing ono hang biso
mbatesi welas iki
masio ilang nyowo
sun belani

Paran baen sun lakoni
kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong ati nisun selawase
separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
masio tah samudro sun arungi

Sing ono hang biso mbatesi welas iki
masio ilang nyowo sun belani

Paran baen sun lakoni
kanggo riko

Siji sijine mung riko
nong atinisun selawase
separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

( Siji sijine mung riko )
nong atinisun selawase
separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

( Separuh rogo ik i)
yoro mung kanggo riko

Terima kasih atas komentar sahabat...
Dimohon tidak meningggalkan link hidup / link aktif karena otomatis terhapus

EmoticonEmoticon

Advertiser